Från plåt till ventilation

Enångers Plåt AB är ett plåtslageri i Hudiksvall som utför allt inom plåtarbeten, ventilation och även snöskottning av tak. Vi har även försäljning av takavvattning och takplåt. 


Vi erbjuder även kontroll och service av tak. Några exempel på uppdrag vi åtar oss är nyproduktion, totalentreprenad och renoveringar. Vi använder endast produkter av bästa kvalitet, dvs starka och hållbara med låg vikt och givetvis miljövänliga och återvinningsbara. Detta gör det möjligt för oss att skapa estetiska och innovativa lösningar som uppfyller dina önskemål och behov. Våra tak är hållbara konstruerade för vårt krävande nordiska klimat som motstår åratals av sommarvärme, höstregn, vinterkyla och snö. Taken och avvattningsprodukterna är dessutom mycket snygga och finns i många alternativ för att passa just din stil.


Vi erbjuder även takskottning, en riskförebyggande tjänst och vi ställer höga krav på både anställda, utrustning och naturligtvis säkerhet. Temperaturskillnader, takets lutning och övriga egenskaper skapar på vintern risk för istappar och snöras. Det är fastighetsägaren som ansvarar för bevakning och bedömning av när taken behöver skottas. Tveka inte att kontakta oss när det gäller!

Vi hjälper dig med:

Tak

Fasader

VENTILATION

Hängrännor

Byggnadsplåt

Stuprör

Snöskottning